TENS pijnverlichting

Experts gebruiken sinds de jaren zeventig TENS-eenheden om patiënten te helpen bij het verbeteren van continue marteling. TENS is een afkorting die zich richt op transcutane elektrische zenuwstimulatie, en het hoofd achter het apparaat bestaat al twee eeuwen. De ouderwetse Grieken zouden elektrische paling gebruiken om toezicht te houden op marteling en het accommoderende gebruik

Experts gebruiken sinds de jaren zeventig TENS-eenheden om patiënten te helpen bij het verbeteren van continue marteling. TENS is een afkorting die zich richt op transcutane elektrische zenuwstimulatie, en het hoofd achter het apparaat bestaat al twee eeuwen. De ouderwetse Grieken zouden elektrische paling gebruiken om toezicht te houden op marteling en het accommoderende gebruik van geweld voor verlichting van ongemak werd naar voren gebracht door hoofdingenieur en tens apparaat krachtpionier Ben Franklin. Het ultramoderne TENS-apparaat werd dertig jaar eerder gemaakt en maakt gebruik van anodes die met de huid zijn verbonden om lage herhalingen door het lichaam te laten gaan om te voorkomen dat de martelsignalen van uw lichaam in de frontale cortex verschijnen. Misschien krijgt je psyche in plaats van marteling gewoon de huiveringwekkende energieën van de elektrische stromen.

Sinds de jaren 70 wordt het TENS-apparaat met ongekende prestaties gebruikt in martelpraktijken en is het zelfs omarmd voor gebruik door gezondheidsgidsen en sportmentoren om te helpen bij het verminderen van marteling en spierverergering bij kanshebbers. Deze eenheden werden voor het eerst gebruikt onder toezicht van de getrainde professional en werden daarom aanbevolen voor gebruik thuis, waardoor het onderscheid tussen behandelingscentra en sportdrugs werd beperkt. Vanaf nu worden verstandige TENS-eenheden vanaf nu voor iedereen toegankelijk gemaakt zonder dat er een antwoord nodig is, wat helpt bij het leveren van een zeer verrassend voorbeeld in het verlichten van nood.

Het belangrijkste door de FDA gesteunde non-cure TENS-apparaat om op de markt te komen is de AuraWave. Met behulp van lage herhalende beats bestrijdt de AuraWave marteling in drie onmiskenbare gewoonten. Ten eerste verstoort het de ellendesignalen die naar de hersenen dwalen. Het stimuleert ook de productie van endorfines, de normale reactie van ons lichaam op marteling. Ten slotte helpt het bij het losmaken van gespannen spiervezels door ze uit te rekken en samen te trekken om te helpen bij het verlengen van de bloedsomloop. Afgezien van het verzachten van marteling, is dit apparaat bovendien onvoorstelbaar om te helpen bij het vormen van spieren en kan het op dezelfde manier worden gebruikt voor drukhulp en losraken.

Het AuraWave-apparaat is volledig matig (ongeveer de kosten van één bijeenkomst met een op de rug wrijvende professional) en heeft verschillende positieve recensies gekregen, waardoor het misschien wel het meest zinderende ding op internet is. In plaats van de eerdere TENS-apparaten, is de AuraWave aanpasbaar, waardoor een persoon hem in principe overal kan gebruiken. Hoewel dit gemakkelijk te gebruiken apparaat wordt beschouwd als een gegarandeerde beslissing om kalmerende middelen te martelen, is het zeker niet goed voor mensen met geplaatste elektronische apparaten zoals pacemakers of afgeleid voor mensen die epileptische aanvallen ervaren. Het wordt evenmin voorgesteld voor adolescenten of vrouwen die zwanger zijn.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.